Monday, 7 January 2019

WANITA HARUS BERBENGKUNG





WANITA HARUS BERBENGKUNG

Ada 10 sebab kenapa iols pilih dan pakai korset Premium Beautiful.

Di atas ini adalah sebab sebabnya.

Korset Premium Beautiful is the best corset ever !

Tak pernah mengecewakan uols. Seriously, best pakai dan ada banyak benefit kalau pakai. Selesa pakai dan tak rasa macam pakai korset pun.

Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah berat badan, perut buncit, senggugut, period pain yang teruk, keputihan, fibroid, slipdisc, scoliosis, wanita berpantang, wanita bersalin normal atau czer, untuk bakal pengantin, untuk wanita yang ikhtiar mendapatkan anak, keguguran dan banyak lagi.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

BENGKUNG KURUS, BENGKUNG BERPANTANG MURAH PENANG






KENAPA KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ?

Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan.

Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat. 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri.

Korset PREMIUM BEAUTIFUL sesuai dipakai untuk wanita yang ada masalah dalaman, perut buncit, perut menggelebeh, yang nak kurus/turunkan berat badan, ibu yang bersalin normal/c-zer yang nak berpantang dengan bengkung moden, untuk bakal pengantin dan nak pakai saja pun boleh sebab membantu merawat penyakit dalaman yang dihadapi oleh wanita.

Grab yours now before SST ! Harga sangat murah berbanding time iols beli tau. Masa iols beli ada GST. Untung lah kalau sapa yang beli lani. Dah lah tak dak GST, murah pulak tu. 😘


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad

Tuesday, 1 January 2019

PERUT BUNCIT ? PERUT MENGGELEBEH ? PEHA MACAM DRUMSTICK ?



PERUT BUNCIT ? PERUT MENGELEBEH ? PERUT BESAR SEBAB BERSALIN C-ZER ? PEHA MACAM DRUMSTICK ? LENGAN BESAR DAN LEMBIK ?

Apa saja masalah yang wanita hadapi, semuanya boleh diselesaikan dengan sarung korset PREMIUM BEAUTIFUL ja.

Kalau nak ikutkan cerita diri sendiri, korset ni bukan untuk orang yang berisi ja pakai, orang kurus pun boleh pakai. Sebab korset ni mostly untuk kesihatan. Memang merawat sangat kesihatan dalaman wanita dan sangat elok bagi yang ada masalah tulang belakang.

Iols pakai korset ni sebab iols ada masalah hormon tak stabil dan perut buncit. Sambil pakai korset, iols amalkan jamu ayam hitam iaitu HERBA MAHARANI. Alhamdulillah lani hormon dah stabil dan perut buncit pun dah tak dak. Yang penting kena konsisten pakai sehari 8 jam. Uols akan dapat result yang memuaskan.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

LAMA KA NAK PAKAI KORSET ? SUSAH KA NAK PAKAI ?



LAMA KE NAK PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL NI ? 

Nampak macam lama. Macam susah. Tapi ... Senang dan cepat sangat. Cepat sepantas kilat uols.

Iols hari hari dok pakai ni tak lama mana pun aihhh nak pakai. Seriously, memang tak sampai 5 minit pun. Zuppp zappp zuppp zappp dah habis pakai full set. Siap ! 

Sangat sangat selesa, tak cucuk, tak panas dan tak gulung. Tak mudah koyak nah. Korset SUPERBRANDS tau. Mana boleh koyak dan gulung semua. Pakai korset pun tak rasa macam pakai. BEST !


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

TURUN 15KG DALAM MASA SEBULAN






TESTIMONI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Korset PREMIUM BEAUTIFUL sangat bagus kerana satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang melancarkan pengaliran darah, mempercepatkan proses mengecutkan rahim, memecahkan angin lendir bertoksik, mengeluarkan darah nifas dengan sempurna, mengelakkan perut dari rasa sengal / ngilu, mengelakkan perut buncit dan mengelakkan penuaan sebelum masa. 

Rajinkan diri untuk berbengkung dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL. Ingat tau ! Badan nak pakai lama bukan sekejap.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

KEMPEN TUKAR BRA LAMA KEPADA SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL





KEMPEN TUKAR BRA LAMA KEPADA SHORT BRA

Ramai dikalangan wanita yang belum mahir dalam memilih bra. Bra adalah sangat penting untuk wanita bagi mengelakkan masalah :-

1. Payudara kendur
2. Lemak bawah lengan

Jadi, pemilihan bra adalah sangat penting bagi memastikan bra menyokong dan mengemaskan payudara. 

Kami Premium Beautiful Expert bukan sahaja memberi khidmat mengukur korset Premium Beautiful, malah kini kami menggalakkan wanita mendapatkan short brassiere dari Premium Beautiful.

Dengan harga yang berpatutan dan lifetime warranty, hubungi kami Premium Beautiful Expert anda. Baju dalam kesihatan !


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL ATAU SPORT BRA ?





SHORT BRA PEREMIUM BEAUTIFUL

Jangan disangka yang warna hitam itu tiada kuasa. Si hitam ni pun boleh putihkan yang hitam tau. Dapat jaga aset uols 24 jam sehari.

SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL ni ada FIR ( Far Infrared Rays ) ke ?

Mesti lah ada. Sama juga macam korset Premium Beautiful. Boleh pakai tidur pun tau. Tak perlu risau sebab SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL confirm dapat jaga breast uols.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... APA KATA MEREKA ?






APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ...

Apa kata mereka ? 

Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita.

Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. 

Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

TIPS KEKAL LANGSING



TIPS KEKAL LANGSING DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Dekat Malaysia ni, asal cuti sekolah ja mesti orang buat majlis kahwin kan ? Boleh di katakan tiap tiap minggu ada kenduri kahwin. 

Kalau sebelum ni, iols segan nak pergi kenduri. Dah lah ada masalah perut buncit. Takut lah juga nanti orang tanya kan " kenapa dengan perut tu " ? Pening, tak tau nak jawab apa nanti. Lepas jumpa dengan korset Premium Beautiful ja memang confident level tu mencanak habis. Dah tak rasa malu tau. Siap kena puji lagi ada lah. " Eh, slimnyaaa ", Eh, kenapa badan nampak kecik semacam ja ". Haaa. Rahsianya korset Premium Beautiful lah.

Kalau bab makan tu jangan cakap lah. Tak semestinya pakai korset tak boleh makan. Iols pakai korset Premium Beautiful ni boleh ja pun makan macam biasa. Selera sangat tau. Jangan takut kalau pakai korset ni rasa mengah ka atau sesak nafas. Memang tak ok ! Korset ni membantu mengawal pemakanan kita tau. Kalau dah terlebih makan tu automatic korset ni akan bagi warning suruh kita stop makan. Haaa sempoi ke sempoi ?


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

JAGA JAGA DENGAN BAJU NI ! SEKALI PAKAI MEMANG AKAN TIMBUL MASALAH



PERHATIAN ! JAGA-JAGA DENGAN BAJU NI, SEKALI PAKAI MEMANG BANYAK MASALAH AKAN TIMBUL !!!

✅Pakai 5 minit ja terus cover lemak tu 

✅Baju longgar, habis kena alter & beli baru 

✅Husband susah hati tengok kita makin mantap 

✅Anak 3, 4 still macam anak dara 

✅Badan subur & kulit cantik lepas detox 

✅Ikhtiar untuk hamil 

STRICTLY ! ⛔

Ni bukan korset biasa biasa tau. Ini korset SUPERBRANDS. Korset magic yang direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikkan.

Lagi lama kita pakai, lagi sihat dan cantik badan kita. Yang wajib kena pakai konsisten sehari 8 jam ja selama 6 bulan. Uols akan dapat result yang tak masuk akal. Sharing feedback customer pakai 1 set macam macam testimoni iols terima.
الْحَمْدُ لِلَّهِ 💕


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

FAKTA TENTANG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL






FAKTA BUKAN AUTA TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Dah lebih 20 tahun dipasaran tau. Direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya korset yang ada FIR ( Far Infared Rays ) yang bagus untuk kesihatan dalaman. Korset ini juga diiktiraf oleh Pakar Tulang Antarabangsa. LIFETIME WARRANTY uols.

Kalau nak compare dengan lingerie lain yang biasa kita beli kat pasaraya tu memang tak dak lah semua benda ni. Alah membeli menang memakai. Alang alang beli tu biarlah seumur hidup boleh pakai.

So, bagi golongan yang ada SAKIT BELAKANG tu, mai beli sepasang dengan iols. Harga promosi ni nak bagi kat uols. Rasakan perbezaannya sendiri. Confirm lepas ni ligat ja jalani kehidupan luar biasa.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

SARUNGKAN BADAN ANDA DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL








SARUNGKAN BADAN ANDA DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Kenapa Premium Beautiful ? Memang betul betul Premium tau. 

Sihat dapat, kurus dapat, cantik pun dapat. Tak rugi kalau beli. Beli sekali untuk seumur hidup sebab lifetime warranty seumur hidup tau uols.

Kalau rosak ka apa ka hantar repair FREE ja. Tak kan kena bayaran apa apa pun. Haaa mana nak dapat service macam ni ? Hanya KORSET PREMIUM BEAUTIFUL sahaja kami menawarkan service macam ni.

70% kesihatan, 30% kecantikkan, 100% keyakinan. Dapatkan sekarang ! Cash rebate and free gift menanti anda.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786