Thursday, 11 June 2020

SUAMI SETIA BILA PEREMPUAN JAGA TUBUH



Perempuan ... Wanita ... Please ! Please jaga tubuh, pakai Korset Premium Beautiful kalau nak suami setia. Hahaha.

100% lelaki akan tertarik pada wanita yang ramping dan punyai bentuk badan yang menawan. Itu fakta bukan auta.

Jadi, bersedialah dari aspek mental dan fizikal kalau orang yang ampa sayang tuh pi kat wanita yang lebih seksi tubuhnya.



King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

4 PUNCA UTAMA SAKIT TULANG BELAKANG





𝟰 𝗽𝘂𝗻𝗰𝗮 𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮 𝘀𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗹𝗮𝗸𝗮𝗻𝗴 :-

❤️ Postur badan salah
❤️ Faktor pekerjaan
❤️ Gaya hidup
❤️ Tekanan kerja

𝘚𝘢𝘬𝘪𝘵 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘬𝘢𝘯𝘨 𝘢𝘥𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘴𝘢𝘵𝘶 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘰𝘭𝘦𝘩 𝘥𝘪𝘬𝘢𝘵𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘩𝘢𝘮𝘱𝘪𝘳 𝘴𝘦𝘮𝘶𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘩𝘢𝘥𝘢𝘱𝘪.

𝘛𝘢𝘬 𝘬𝘪𝘳𝘢 𝘵𝘶𝘢 𝘢𝘵𝘢𝘶 𝘮𝘶𝘥𝘢, 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘴𝘦𝘮𝘶𝘢 𝘮𝘦𝘮𝘱𝘶𝘯𝘺𝘢𝘪 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘬𝘰 𝘶𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘩𝘢𝘥𝘢𝘱𝘪 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘴𝘢𝘬𝘪𝘵 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘬𝘢𝘯𝘨.

Shakeylah Ahmad
- 3 tahun konsisten dengan Body Premium, masalah sakit tulang belakang selesai


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

THANK YOU FRONTLINERS !




A huge shout-out to ALL THE FRONTLINERS around the world working day and night to help fight COVID-19.

Thank you for your bravery and service ! We salute you for your service and sacrifice.

You are our heroes ! #MalaysianHeroes


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

Sunday, 7 June 2020

TIPS NAK KEKAL AWET MUDA WALAUPUN DAH BERANAK PINAK





Ramai pulak manusia yang dok mintak tolong kat sis ...

" Tolong bagi tips nak turunkan berat badan. Tolong bagi tips nak maintainkan berat badan. Tolong bagi tips nak badan macam sis. Tolong bagi tips nak nampak shape and curvy. Tolong sis. Tolong ! " 

Gaisss. First of all, saya pemakai tegar Korset Premium Beautiful. Saya dah konsisten pakai 3 tahun++. Then saya amalkan juga semua supplement yang saya jual.

Oh ya, manusia memang akan cakap korset tuh lah, korset nih lah. Don't care ! Saya ambik yang positif saja. Dan yang negatif tuh saya buang jauh jauh. Yang penting saya dah membantu ramai wanita kat dunia nih dan paling paling penting, banyak wanita sangat sangat berpuas hati lepas pakai Korset Premium Beautiful nih.

Saya terima banyak sangat feedback dari wanita wanita cantik. Happy client, happy me ! Bagi ampa yang tak pakai lagi tuh, ampa jangan cakap banyak tau. Lepas ampa pakai baru ampa cakap banyak. 


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

THE BEST CORSET OF THE REST



Thank you dear. Sentiasa bagi feedback positif macam nih. Tak pernah bagi feedback yang negatif. Really really really appreciate it.

Orang kalau dah percaya dengan kita, percaya dengan testimoni kita, percaya dengan produk kita dan percaya dengan service kita, percaya lah ... Orang akan sentiasa cakap yang baik baik terhadap produk kita.

Cara sis berniaga, sis tak suka paksa orang beli membeli nih. Kalau nak beli, beli lah. Kalau tak nak beli, tak de hal pun. Sebab sis percaya dengan rezeki Allah.

And lagi satu, kena cuba sendiri dan pakai dulu baru boleh tau berkesan ke tak. Benda yang paling paling penting adalah ... Konsisten. Itu jurrr nak cakap. Bye.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

BERSALIN SECARA CZER TAPI SETIA DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL



Yang nih paling setia !

Kalau nak turunkan berat badan tapi susah atau takut nak konsisten dengan supplement atas kesan jangka masa yang panjang ...

Cara lain yang paling mudah untuk turunkan berat badan adalah ... Sis konsisten pakai Korset Premium Beautiful. Pakai je kat badan. Tak suruh telan pun. Tak de side effect aihhh. Satu satunya cara yang paling berkesan dan paling selamat. Sekali dah pakai, memang tak kan rasa malas dah nak pakai hari hari. Best !

Jangan risau, Korset Premium Beautiful nih dia tak kan bagi reput tulang ampa semua. Dia tak menekan usus ampa sampai jadi bentuk lain semua ok. Dia direka khas 70% untuk kesihatan dulu baru lah 30% untuk kecantikan. Lifetime warranty lagi tau. Mana nak carik. Hanya Premium Beautiful sahaja bagi service yang terbaik.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

MASALAH PEHA MELECET ? NAK TAHU CARA UNTUK SELESAIKANNYA ?



" Saya wanita dalam 20an. Saya mengalami melecet di celah peha yang sangat teruk sehingga sukar untuk berjalan ".

" Ianya semakin teruk apabila saya berjalan seharian, melecet akan menjadi kering dan berdarah jika digaru atau diusik ".

Wanita ... Tak kan lari dari masalah peha melecet nih. Lagi lama melecet, lagi lah kulit bertambah gelap dan teruk. Ada kalanya melecet sampai luka. Parah !

Tapi yang nih cerita yang dulu. Lepas sis konsisten pakai Long Girdle Premium Beautiful nih, peha tak melecet langsung dah malah peha makin kecik dan cantik.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786