Thursday, 26 July 2018

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE SERIES


Korset PREMIUM BEAUTIFUL terbahagi kepada dua jenis iaitu CLASSIC (warna hitam) dan ELEGANCE (warna grey).

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC FOUNDATION LINGERIE SERIES

Anggun dan bergaya, CLASSIC adalah versi popular Premium Beautiful yang sememangnya terkenal kerana keunggulan kualitinya yang tidak lapuk sepanjang zaman, ia mengalihkan lemak ke bahagian yang sepatutnya, lantas mencantikkan kontur serta menyokong struktur badan dengan serta merta. 

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE FOUNDATION LINGERIE SERIES

Sebaliknya, ELEGANCE menyerlahkan ciri kewanitaan sejati yang sofistikated. Ia cukup sinonim dengan kecantikan dan gaya yang ringkas tetapi anggun. Ia mengunci lemak selepas mengalihkannya ke posisi yang sepatutnya, dan mengekalkan kontur badan lebih fleksibel dan selesa.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KORSET MURAH UTARA/PENANG : KEISTIMEWAAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL


KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL :-

1. Menjadi kontur badan menawan dengan Premium Beautiful.

2. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful MENGANJALKAN, MELANGSINGKAN, MENGANJAK dan MENYOKONG bahagian tertentu badan dengan segera !

Harga special sedang menanti ! Mur mur ja. Meh cepat. Free fitting. Nak cuba pakai dulu pun boleh. Untuk keselesaan diri sendiri. Sebarang pertanyaan boleh contact iols nah. Iols sedia membantu uols. 

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Wednesday, 25 July 2018

KORSET MURAH : TESTIMONI KONSISTEN PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL



Testimoni selepas memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL dan mengamalkan SET KOMBO KURUS. 

Berbaloi ke tak kalau dapat result macam ni ? Kalau iols teriak kuat kuat. 😂 Puai hati sangat beli mahai mahai then dapat result macam ni. Memang berbaloi. 

Nak kurus, nak cantik jangan kedekut sangat. Invest lah sikit. Bukan untuk orang lain. Untuk diri sendiri dan yang tersayang juga. 

Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh what's app iols nah. Number di bawah saja. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KORSET MURAH PENANG : APA KATA NORA DANISH ? NORA DANISH PUN PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL





Apa kata NORA DANISH ? 

NORA DANISH pun pakai Korset PREMIUM BEAUTIFUL tau. Wow ! NORA DANISH berpantang dengan korset #premiumbeautiful selepas melahirkan anak. Artis pun mengaku pakai korset Premium Beautiful. Buat pa nak malu. Produk SUPERBRANDS kot. Benda baik harus share. Ibu ibu di luar sana masih berpantang dengan bengkung tradisional ka atau bengkung moden ? Jom berpantang dengan bengkung moden Premium Beautiful. Tak susah. Senang sangat. Tak perlu bantuan dari orang lain. Ask me how ! I will guide you. 

Kenapa Premium Beautiful ? 

Kerana korset Premium Beautiful adalah korset SUPERBRANDS dan mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membakar lemak lemak degil dalam badan kita. Tak perlu jogging, exercise dan gym untuk dapatkan bentuk badan idaman. Just sarung korset Premium Beautiful dengan konsisten iaitu sehari 8 jam, uols akan dapat bentuk badan yang ramping, sihat dan cantik. 

Korset ini direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan dan 100% keyakinan.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Saturday, 21 July 2018

BERPANTANG TRADISIONAL ATAU MODEN ?


BENGKUNG TRADISIONAL ATAU BENGKUNG MODEN ? 

Yang mana satu pilihan ibu ibu ? 

Ramai ibu ibu lani yang tak nak berpantang dengan elok kerana malas nak pakai bengkung yang dulu dulu. Sebabnya susah nak sarung, lambat, susah nak ke tandas dan lain lain lagi.

Berpantang dengan bengkung moden PREMIUM BEAUTIFUL memudahkan ibu ibu untuk ke tandas dan sarung sepantas 5 minit sahaja. Buatlah pilihan yang bijak.

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

BERPANTANG DENGAN KORSET MURAH DAN BERKUALITI TINGGI


BERPANTANG DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri.

Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot otot ibu selepas bersalin.

Sesuai untuk ibu ibu yang bersalin secara normal ataupun c-zer. Bengkung moden ini memudahkan ibu ibu untuk sarung semasa dalam pantang dan memberi keselesaan sepanjang proses berpantang. Berpantanglah dengan PREMIUM BEAUTIFUL !

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

SET BERSALIN DAN BERPANTANG PENANG


SET BERSALIN DAN BERPANTANG 
PREMIUM BEAUTIFUL ADALAH KORSET TERBAIK !!!

Produk SUPERBRANDS kegilaan wanita wanita Malaysia untuk 30% kecantikan, 70% kesihatan dan 100% keyakinan.

Fungsi :-

SET KURUS, SET BERSALIN DAN BERPANTANG, SET KESIHATAN. 

Sesuai untuk ibu ibu yang bersalin normal dan c-zer. Iols akan ajar cara cara untuk pakaikan korset #premiumbeautiful ni. No worries. Free fitting. Book your slot now. 

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com