Sunday, 10 February 2019

KORSET PREMIUM BEAUTIFUL MEMANG POWER



KORSET PREMIUM BEAUTIFUL POWER !

Korset Premium Beautiful, korset kegemaran iols dan ramai orang di luar sana. Menjadi kegilaan & rebutan dikalangan wanita pada masa kini. 

Dah 2 tahun setia dengan korset ni. Sumpah, memang tak cari lain dah. Alhamdulillah. Sangat berpuas hati dengan hasilnya. Bentuk badan jadi kemas, pinggang ramping secekak yang membuatkan ramai wanita jealous. Hahaha.

Selain tu, korset ni juga dah membantu menyelesaikan masalah dalaman iols, sakit tulang belakang, pinggang & sakit badan. Thank you PB. LOVE 



King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

Monday, 7 January 2019

WANITA HARUS BERBENGKUNG





WANITA HARUS BERBENGKUNG

Ada 10 sebab kenapa iols pilih dan pakai korset Premium Beautiful.

Di atas ini adalah sebab sebabnya.

Korset Premium Beautiful is the best corset ever !

Tak pernah mengecewakan uols. Seriously, best pakai dan ada banyak benefit kalau pakai. Selesa pakai dan tak rasa macam pakai korset pun.

Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah berat badan, perut buncit, senggugut, period pain yang teruk, keputihan, fibroid, slipdisc, scoliosis, wanita berpantang, wanita bersalin normal atau czer, untuk bakal pengantin, untuk wanita yang ikhtiar mendapatkan anak, keguguran dan banyak lagi.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

BENGKUNG KURUS, BENGKUNG BERPANTANG MURAH PENANG






KENAPA KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ?

Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan.

Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat. 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri.

Korset PREMIUM BEAUTIFUL sesuai dipakai untuk wanita yang ada masalah dalaman, perut buncit, perut menggelebeh, yang nak kurus/turunkan berat badan, ibu yang bersalin normal/c-zer yang nak berpantang dengan bengkung moden, untuk bakal pengantin dan nak pakai saja pun boleh sebab membantu merawat penyakit dalaman yang dihadapi oleh wanita.

Grab yours now before SST ! Harga sangat murah berbanding time iols beli tau. Masa iols beli ada GST. Untung lah kalau sapa yang beli lani. Dah lah tak dak GST, murah pulak tu. 😘


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad

Tuesday, 1 January 2019

PERUT BUNCIT ? PERUT MENGGELEBEH ? PEHA MACAM DRUMSTICK ?



PERUT BUNCIT ? PERUT MENGELEBEH ? PERUT BESAR SEBAB BERSALIN C-ZER ? PEHA MACAM DRUMSTICK ? LENGAN BESAR DAN LEMBIK ?

Apa saja masalah yang wanita hadapi, semuanya boleh diselesaikan dengan sarung korset PREMIUM BEAUTIFUL ja.

Kalau nak ikutkan cerita diri sendiri, korset ni bukan untuk orang yang berisi ja pakai, orang kurus pun boleh pakai. Sebab korset ni mostly untuk kesihatan. Memang merawat sangat kesihatan dalaman wanita dan sangat elok bagi yang ada masalah tulang belakang.

Iols pakai korset ni sebab iols ada masalah hormon tak stabil dan perut buncit. Sambil pakai korset, iols amalkan jamu ayam hitam iaitu HERBA MAHARANI. Alhamdulillah lani hormon dah stabil dan perut buncit pun dah tak dak. Yang penting kena konsisten pakai sehari 8 jam. Uols akan dapat result yang memuaskan.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

LAMA KA NAK PAKAI KORSET ? SUSAH KA NAK PAKAI ?



LAMA KE NAK PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL NI ? 

Nampak macam lama. Macam susah. Tapi ... Senang dan cepat sangat. Cepat sepantas kilat uols.

Iols hari hari dok pakai ni tak lama mana pun aihhh nak pakai. Seriously, memang tak sampai 5 minit pun. Zuppp zappp zuppp zappp dah habis pakai full set. Siap ! 

Sangat sangat selesa, tak cucuk, tak panas dan tak gulung. Tak mudah koyak nah. Korset SUPERBRANDS tau. Mana boleh koyak dan gulung semua. Pakai korset pun tak rasa macam pakai. BEST !


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

TURUN 15KG DALAM MASA SEBULAN






TESTIMONI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Korset PREMIUM BEAUTIFUL sangat bagus kerana satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang melancarkan pengaliran darah, mempercepatkan proses mengecutkan rahim, memecahkan angin lendir bertoksik, mengeluarkan darah nifas dengan sempurna, mengelakkan perut dari rasa sengal / ngilu, mengelakkan perut buncit dan mengelakkan penuaan sebelum masa. 

Rajinkan diri untuk berbengkung dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL. Ingat tau ! Badan nak pakai lama bukan sekejap.


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786

KEMPEN TUKAR BRA LAMA KEPADA SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL





KEMPEN TUKAR BRA LAMA KEPADA SHORT BRA

Ramai dikalangan wanita yang belum mahir dalam memilih bra. Bra adalah sangat penting untuk wanita bagi mengelakkan masalah :-

1. Payudara kendur
2. Lemak bawah lengan

Jadi, pemilihan bra adalah sangat penting bagi memastikan bra menyokong dan mengemaskan payudara. 

Kami Premium Beautiful Expert bukan sahaja memberi khidmat mengukur korset Premium Beautiful, malah kini kami menggalakkan wanita mendapatkan short brassiere dari Premium Beautiful.

Dengan harga yang berpatutan dan lifetime warranty, hubungi kami Premium Beautiful Expert anda. Baju dalam kesihatan !


King Of Premium Beautiful
Shakeylah Ahmad
+60183664786