Thursday, 26 July 2018

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE SERIES


Korset PREMIUM BEAUTIFUL terbahagi kepada dua jenis iaitu CLASSIC (warna hitam) dan ELEGANCE (warna grey).

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC FOUNDATION LINGERIE SERIES

Anggun dan bergaya, CLASSIC adalah versi popular Premium Beautiful yang sememangnya terkenal kerana keunggulan kualitinya yang tidak lapuk sepanjang zaman, ia mengalihkan lemak ke bahagian yang sepatutnya, lantas mencantikkan kontur serta menyokong struktur badan dengan serta merta. 

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE FOUNDATION LINGERIE SERIES

Sebaliknya, ELEGANCE menyerlahkan ciri kewanitaan sejati yang sofistikated. Ia cukup sinonim dengan kecantikan dan gaya yang ringkas tetapi anggun. Ia mengunci lemak selepas mengalihkannya ke posisi yang sepatutnya, dan mengekalkan kontur badan lebih fleksibel dan selesa.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KORSET MURAH UTARA/PENANG : KEISTIMEWAAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL


KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL :-

1. Menjadi kontur badan menawan dengan Premium Beautiful.

2. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful MENGANJALKAN, MELANGSINGKAN, MENGANJAK dan MENYOKONG bahagian tertentu badan dengan segera !

Harga special sedang menanti ! Mur mur ja. Meh cepat. Free fitting. Nak cuba pakai dulu pun boleh. Untuk keselesaan diri sendiri. Sebarang pertanyaan boleh contact iols nah. Iols sedia membantu uols. 

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Wednesday, 25 July 2018

KORSET MURAH : TESTIMONI KONSISTEN PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL



Testimoni selepas memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL dan mengamalkan SET KOMBO KURUS. 

Berbaloi ke tak kalau dapat result macam ni ? Kalau iols teriak kuat kuat. 😂 Puai hati sangat beli mahai mahai then dapat result macam ni. Memang berbaloi. 

Nak kurus, nak cantik jangan kedekut sangat. Invest lah sikit. Bukan untuk orang lain. Untuk diri sendiri dan yang tersayang juga. 

Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh what's app iols nah. Number di bawah saja. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KORSET MURAH PENANG : APA KATA NORA DANISH ? NORA DANISH PUN PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL





Apa kata NORA DANISH ? 

NORA DANISH pun pakai Korset PREMIUM BEAUTIFUL tau. Wow ! NORA DANISH berpantang dengan korset #premiumbeautiful selepas melahirkan anak. Artis pun mengaku pakai korset Premium Beautiful. Buat pa nak malu. Produk SUPERBRANDS kot. Benda baik harus share. Ibu ibu di luar sana masih berpantang dengan bengkung tradisional ka atau bengkung moden ? Jom berpantang dengan bengkung moden Premium Beautiful. Tak susah. Senang sangat. Tak perlu bantuan dari orang lain. Ask me how ! I will guide you. 

Kenapa Premium Beautiful ? 

Kerana korset Premium Beautiful adalah korset SUPERBRANDS dan mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membakar lemak lemak degil dalam badan kita. Tak perlu jogging, exercise dan gym untuk dapatkan bentuk badan idaman. Just sarung korset Premium Beautiful dengan konsisten iaitu sehari 8 jam, uols akan dapat bentuk badan yang ramping, sihat dan cantik. 

Korset ini direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan dan 100% keyakinan.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Sunday, 22 July 2018

BERPANTANG TRADISIONAL ATAU MODEN ?


BENGKUNG TRADISIONAL ATAU BENGKUNG MODEN ? 

Yang mana satu pilihan ibu ibu ? 

Ramai ibu ibu lani yang tak nak berpantang dengan elok kerana malas nak pakai bengkung yang dulu dulu. Sebabnya susah nak sarung, lambat, susah nak ke tandas dan lain lain lagi.

Berpantang dengan bengkung moden PREMIUM BEAUTIFUL memudahkan ibu ibu untuk ke tandas dan sarung sepantas 5 minit sahaja. Buatlah pilihan yang bijak.

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

BERPANTANG DENGAN KORSET MURAH DAN BERKUALITI TINGGI


BERPANTANG DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri.

Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot otot ibu selepas bersalin.

Sesuai untuk ibu ibu yang bersalin secara normal ataupun c-zer. Bengkung moden ini memudahkan ibu ibu untuk sarung semasa dalam pantang dan memberi keselesaan sepanjang proses berpantang. Berpantanglah dengan PREMIUM BEAUTIFUL !

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

SET BERSALIN DAN BERPANTANG PENANG


SET BERSALIN DAN BERPANTANG 
PREMIUM BEAUTIFUL ADALAH KORSET TERBAIK !!!

Produk SUPERBRANDS kegilaan wanita wanita Malaysia untuk 30% kecantikan, 70% kesihatan dan 100% keyakinan.

Fungsi :-

SET KURUS, SET BERSALIN DAN BERPANTANG, SET KESIHATAN. 

Sesuai untuk ibu ibu yang bersalin normal dan c-zer. Iols akan ajar cara cara untuk pakaikan korset #premiumbeautiful ni. No worries. Free fitting. Book your slot now. 

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KORSET BERPANTANG MURAH PENANG


KENAPA PERLU PAKAI PB UNTUK BERPANTANG ? 

1. Sangat bermanfaat. Hanya pakai PB sudah lengkap set berpantang uols. Jom tengok manfaat Set Bersalin PB. 

2. Mudahnya pakai PB jika nak dibandingkan dengan bengkung tradisional.

3. Membantu para ibu untuk kembali kurus, slim, ramping & hilang buncit.

Kebiasaan para ibu akan mengalami masalah berat badan, perut buncit dan juga lemak bersepah sepah di badan. Korset PB boleh selesaikan masalah ini. Tapi bagaimana ? 

Di dalam korset PB ini, adanya Far Infrared Rays ( FIR ). Apakah fungsi FIR ? 

1. Memecahkan lemak dan membakar kalori.

2. Tingkatkan metabolisme.

3. Pindahkan lemak lemak ke bahagian aset seperti breast dan punggung supaya lebih anjal dan seksi.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KORSET MURAH PENANG, KORSET KESIHATAN DAN KECANTIKAN PENANG




Korset PREMIUM BEAUTIFUL ada dua jenis iaitu PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ( warna kelabu ) dan PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC ( warna hitam ). 

Korset #premiumbeautiful juga terbahagi kepada 3 pieces iaitu LONG BRA, LONG GIRDLE dan WAIST NIPPER. 

Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah berat badan, perut buncit, senggugut, period pain yang teruk, keputihan, fibroid, slipdisc, scoliosis, wanita berpantang, wanita bersalin normal atau czer, untuk bakal pengantin, untuk wanita yang ikhtiar mendapatkan anak, keguguran dan banyak lagi. 

WAIST NIPPER sesuai untuk lelaki yang mengalami masalah tulang belakang, perut buncit dan lain lain lagi. 

Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi iols nah. Iols boleh terangkan kat uols dengan lebih detail lagi. Jangan malu, jangan segan. Tanya ja apa yang nak tanya.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com 

KORSET MURAH PENANG : MUST HAVE ITEM




Orang perempuan ni memang payah nak maintain badan.

Stress ... berat naik. Makan lebih, badan kembang. Belum masuk lagi bila hormon berubah bila dah berkahwin. Tambah lagi lepas tu mengandung & bersalin.

Sebab tu, setiap wanita KENA ADA Premium Beautiful dalam almari untuk pemakaian harian.

Bukan setakat untuk jaga bentuk badan & mengawal berat ja. Tapi ia juga mampu membantu masalah masalah lazim/common yg seseorang wanita selalu ada.

Tepuk dada, tanya diri.

Long term wear & tear with Lifetime Warranty. I bet you, this is the best choice. The best corset ever that i've wear it. 

Ask me more details about PB.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Saturday, 21 July 2018

KORSET MURAH UTARA/PENANG : MENGAPA MASIH MENUNGGU ?


Peluang penjimatan sebanyak ini takkan berulang lagi. CEPAT jangan lepaskan PELUANG ini. Kesihatan dan kecantikan bagi yang sudah berusia dan sudah berkahwin perlu dititikberatkan supaya suami sentiasa menyayangi kita. 

Lebih sihat, lebih cantik adalah salah satu kelebihan ( extra thing ) yang kita ada. Bukankah itu impian setiap wanita ? 

Bagi yang terlalu sibuk bekerja, pasti uols tiada masa untuk ke gym, spa, bersenam, makan jamu dan lain lain lagi. 

Maka dengan itu, korset PREMIUM BEAUTIFUL adalah segala galanya. Anda akan kecapi hasilnya seperti anda pernah lakukan gym, spa, bersenam, makan jamu dan sebagainya. Pakai dan rasakan hasilnya sendiri. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT UTARA/PENANG : RAYA DAH HABIS, BADAN MAKIN MENGEMBANG ?


Jangan risau. Selagi ada korset PREMIUM BEAUTIFUL ni, badan uols tak kan berkembang. Korset superbrands ni mengawal sangat pemakanan uols. Uols tak kan rasa macam nak makan banyak pun. Makan ala kadar ja. Kalau tak percaya uols boleh tengok body iols. Body goals sangat. Hahaha. 

Sekarang lah masanya untuk uols grab korset #premiumbeautiful ni. 0% GST and 0% SST. Nak try pakai dulu pun boleh. Roger iols nah. Free fitting ja. Tanpa bayaran kalau nak cuba dulu atau nak rasa material PB ni. Memang selesa sangat. Rasa macam tak pakai apa apa. #sayapakai #sayajual

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

AKU DAH GEMUK. DAH TAK CANTIK.


Sapa yang pernah mengalami situasi macam ni ? Atau sedang mengalami situasi macam ni ? Mesti sedih teruk teruk kan. Orang ramai pandang rendah dan cakap macam macam. Rasa hina sangat. Rasa tak berguna. Rasa macam give up sangat dah. Rasa macam dah tak dak life dah. 

Jangan sedih sedih uols. Semua masalah yang kita hadapi pasti ada jalan penyelesaiannya. Perempuan mana yang tak nak sihat dan cantik kan ? Semua perempuan pun mesti nak. Iols sendiri pun nak sihat dan cantik juga. 

Sarung ja korset PREMIUM BEAUTIFUL selesai semua masalah uols. Kenapa korset Premium Beautiful ? Sebab korset Premium Beautiful membantu melancarkan pengaliran darah kita. Banyak benefit lagi yang terdapat dalam korset Premium Beautiful ni. Kalau nak tau lagi benefitnya contact lah iols. Iols akan terangkan dengan lebih lanjut lagi kat uols. Jangan malu malu. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Thursday, 19 July 2018

SET KESIHATAN DAN KECANTIKAN WANITA


Korset Premium Beautiful ni bukan semata mata untuk kurus ja, actually function PB ni mostly banyak kepada kesihatan berbanding dengan kecantikan. Kenapa macam tu ? PB ni direka khas 70% kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan.

70% kesihatan ni mampu menghilangkan migraine, sakit tulang belakang, period tak teratur, senggugut, masalah kesuburan rahim dan semua aspek yang melibatkan pemulihan kesihatan setelah bersalin. Manakala 30% kecantikan pula fungsinya ialah untuk kuruskan badan serta reshape body uols.

Bagi yang nak tengok, sentuh, rasa material PB dan pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL ni, boleh hubungi iols dengan segera. Iols akan guide uols cara cara memakai dan mencuci semua. Simple dan mudah. Free fitting ja uols. Tak kena apa apa bayaran. No worries. 

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

WANITA DAN MASALAH KEWANITAAN MEMANG TIDAK DAPAT DIPISAHKAN


Ada wanita yang tiap tiap bulan time nak period memang akan sakit. Keadaan ini dipanggil period pain. Ada yang sampai berguling guling atas lantai sebab tak tahan sakit period pain ni. Ada juga yang sampai tak boleh nak berjalan sebab tak tahan menanggung sakit. Keadaan keadaan macam ni lah perlu di atasi dengan segera.

Premium Beautiful memang direkacipta untuk mengatasi masalah kesihatan wanita wanita di luar sana. Antara fungsi kesihatan korset Premium Beautiful ialah ia dapat melancarkan darah, mencegah penyakit kanser, menghilangkan migraine, sakit tulang belakang serta period pain. 

Iols suka panggil korset Premium Beautiful ni POWERFUL CORSET IN THE WORLD sebab banyak sangat fungsi, kebaikan dan kegunaan yang terdapat dalam korset ni. Ia juga membantu menghilangkan masalah perut buncit iols dan menstabilkan hormon badan iols. Thank you PREMIUM BEAUTIFUL !

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

BADAN KURUS SELEPAS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL


Ramai betul kaum wanita mengeluh pasal berat badan. Ramai yang cuba cari penyelesaian macam mana nak kuruskan balik badan dengan cepat. 

Bersenam punya bersenam, berat tak turun turun pun. Rasa sedih dan letih dah lari berkilo kilo jauhnya. Dekat gym berjam jam exercise. Hasil macam tu juga. Tak dak perubahan. Kalau ada pun sikit sangat. Tak banyak. Ambil masa yang lama untuk dapat result yang memuaskan. Memang rasa kecewa dan last last berhenti terus. Tak larat exercise dah. 

Tunggu apa lagi ? Sarung korset Premium Beautiful ja lah. Dalam sebulan dah boleh turun berkilo kilo. Best ke best ? Cara yang paling cepat dan mudah. Ramai wanita yang dah pakai korset cantik melentik ni dan berpuas hati sebab perubahan berlaku di depan mata sendiri. Uols bila lagi ? Jangan tunggu lama lama. Nanti semua dah kurus, uols tak kurus kurus lagi. Nanti jangan menyesal pulak. 

Free fitting ja. Free trial. Contact ja iols. Boleh buat bincang.

Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Wednesday, 18 July 2018

KORSET SUPERBRANDS KECILKAN BADAN, LENGAN & PEHA


Bagi yang ada masalah perut buncit, yang nak kuruskan badan, nak kecilkan lengan yang melebeh, nak shapekan body serta merta, nak kecilkan peha dan apa saja masalah yang uols hadapi meh sini iols nak bantu uols. Nak tak ? 

Dengan menyarung korset #premiumbeautiful yang paling selesa dan pada harga yang lebih murah ( NO GST ) menjadikan body uols ramping, kurus, sihat dan cantik. #bodygoals gitu. 

Untunglah sapa yang dah grab korset Premium Beautiful time tak dak GST ni. Sebab, time iols beli korset ni masih ada GST tau. Sapa yang nak grab lani pun masih sempat lagi dengan harga yang terendah. Jangan segan segan tau. Contact ja iols. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

PAKAR PREMIUM BEAUTIFUL PENANG


Set PREMIUM BEAUTIFUL ini, mengfokuskan 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan dan 100% keyakinan. 

Set #premiumbeautiful bukan pakaian dalam yang biasa. Ia memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan atau senaman. 

Diperbuat daripada fabrik AKWATEK dan AKWADYNE yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya. 

Kalau nak tau lebih lanjut boleh contact iols nah. Iols boleh terangkan dengan lebih detail lagi. Kalau nak try pakai atau nak rasa material korset ni pun boleh. Free fitting ja uols. Tak kena bayaran apa apa pun. 

Pakar Premium Beautiful Di Hati Anda. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH KURUSKAN BADAN ?


Premium Beautiful ni memang korset untuk slimmingkan body kita. Nama pun slimming korset, mestilah korset untuk kuruskan badan. Korset #premiumbeautiful juga mempunyai FAR INFRARED RAYS (FIR). 


Apa itu Far Infrared Rays ? FIR ni sebenarnya bekerja untuk memecahkan lemak lemak dalam badan, membawa lemak lemak tersebut kepada tempat yang sepatutnya, membakar kalori dalam badan dan meningkatkan metabolisme badan walaupun tidak melalukan senaman dan diet. 



Konsisten pakai sehari 8 jam, uols akan dapat result yang memuaskan. Just sarungkan korset Premium Beautiful ja, lemak lemak degil pada badan boleh hilang. Badan jadi ramping, sihat dan cantik. Dalam banyak banyak korset yang iols pakai, korset ni lah yang paling paling paling best. Tak tipu ! #sayapakai #sayajual



Love,
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com

Tuesday, 17 July 2018

KURUS MASA PUASA, GEMUK SELEPAS RAYA


Alamak ? Kita masih dalam bulan syawal. Ada tak sesiapa kat sini yang berat badan naik mendadak ? Baju dah tak muat ? Dah kena tukar saiz lagi besar ? Mesti ramai kan. Cuma tak nak mengaku ja. 

Bagi yang lelaki, kalau perut dah buncit sikit pun dah stress, apatah lagi kalau perempuan. Lagi stress. Kalau boleh time time tu juga lah nak kurus. Kan ? Tau sangat lah perangai perempuan ni. 

Iols maintain ja berat badan iols. Sebab iols pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL. Makan banyak mana pun berat tetap akan maintain. Sebab korset Premium Beautiful akan bagi warning dan stop serta merta jika makan yang berlebihan. 

Haaa gitu. Siap bagi warning lagi tau. Baru lah nafsu makan tu tak membuak buak. Sebab perempuan ni suka makanan. Kalau makan tak ingat dunia. Lepas sarung korset #premiumbeautiful tak perlu risau dah. Makan mesti akan ingat dunia. 

Love, 
Shakeylah Ahmad
+60183664786
shakeylahahmad@gmail.com